Overslaan naar content

Senior Marketing Specialist (die wil doorgroeien naar Business Marketing Consultant of Management-functie)

Op locatie
 • Purmerend, Noord-Holland, Nederland

Functieomschrijving

First things first. Bij deze baan horen drie zekerheden:
 

 1. Concrete afspraken over jouw next steps, maatwerk ontwikkelingspad
 2. Ruimte voor (en hulp bij) eigen projecten of onderneming naast je day job
 3. Meest loyale team medewerkers & portefeuille klanten van Nederland


Intro

Wil jij ambitieuze groeibedrijven (>20% per jaar / > € 3 mio omzet) helpen om nóg harder te gaan? Terwijl je ondertussen effectief werkt aan je eigen doorontwikkeling? Dan nodigen we je graag uit om bij Bambuu te kijken!

Om onze eigen groei bij te benen (ruim 30% per jaar), willen we ons team in 2022 uitbreiden met 6 tot 8 extra marketeers - van verschillende niveaus.
 

Wat houdt de job ‘Senior Marketing Specialist’ in?

Je krijgt 8 tot 10 groeibedrijven onder je hoede. Voor deze ondernemingen ga jij het complete marketingbeleid managen en uitrollen. Dit doe je niet alleen: qua strategie trek je samen op met een Business Marketing Consultant van Bambuu (ook jouw next step?) én het MT van de opdrachtgever. Bij grotere trajecten krijg je hulp van een medior- of junior marketeer waarbij jij de leiding hebt over tactische keuzes binnen de kanalen.


Onze trajecten beginnen met het Marketing Strategie Canvas, een zelf ontwikkeld strategietraject dat we uitvoeren met MT’s en directies van groeibedrijven. Uiteraard ben jij daarbij betrokken.


Daarna zetten jullie het beleid in de steigers. Hiervoor werk je in een kwartaalritme samen met andere marketeers bij Bambuu, specialistische partners en marketeers bij de opdrachtgever. Alles wat nodig is om jouw klanten te laten groeien met een snaarstrakke marketingaanpak.


Naast vaste opdrachtgevers, werk je ook in verschillende teamsamenstellingen aan interessante losse projecten. Dit proberen we zoveel mogelijk aan te laten sluiten op jouw ontwikkelpad.
 

Leren en doorontwikkelen

Op de winkel passen? Dat is niet van toepassing. Bij Bambuu zijn of ontwikkelen marketeers zich tot T-shaped Seniors, die na twee tot drie jaar echt overal impact kunnen maken (ja, nog meer recruiters in je mailbox). Gelukkig blijft 90% van al onze mensen meer dan drie jaar aan boord.


Loyaal team, inderdaad! Dit komt niet alleen doordat we een heel tof bedrijf hebben neergezet.*


Als jij die ambitie hebt, kun je altijd binnen drie jaar een next step maken binnen Bambuu. Dat kan zitten in de hoek van Business Marketing Consultant, waarbij je namens Bambuu aansluit bij MT’s van groeibedrijven. Om vandaar uit met Bambuu marketeers het marketingbeleid te regelen.


Maar ook een next step als leidinggevende kan in de lijn liggen. Voor jouw next step tuigen we samen een concreet ontwikkelingstraject op. Ja, we gaan flink in jou investeren.

Groeiverhaal Max

Nadat Max in maart 2019 is gestart bij Bambuu is hij binnen een jaar doorgegroeid naar Teamlead van de marketeers. In dit groeiverhaal vertelt Max meer over zijn groeispurt, zijn plannen en ambities.

En ondertussen is Max alweer doorgegroeid naar Business Marketing Consultant.


Heb jij nu al een eigen webshop of ander initiatief én vind je het belangrijk om dit bij te houden? Ondernemerschap juichen wij graag toe. Sterker nog, je krijgt van ons ruimte, hulp en coaching om ook je eigen initiatief succesvol op te schalen.

Vereisten

Of beter gezegd; de skills die wij vragen:

Deze job is niet voor iedereen weggelegd. Om te beginnen zoeken we ervaren marketeers, met flinke kennis van digital. En dan bedoelen we niet alleen ‘weten wat je ermee kan’...

Search, social, CRO, content, leadgeneratie, e-mailmarketing, automation, analytics; voor jou zit er geen Italiaans bij. Uiteraard geen probleem als je één of twee van deze onderdelen nog niet 100% nailt.

Qua persoonlijkheid sta je bekend als iemand die je echt om een boodschap kan sturen. Je hebt al een paar jaar ervaring in het (digital) marketing speelveld. Ervaring bij een bureau is niet essentieel, maar wel een pré.
  

* Heel tof bedrijf?

Oh ja, hadden we al gezegd dat Bambuu een heel tof bedrijf is en dat we veel te bieden hebben? Denk aan:

 • Warm bad: uitgebreid onboarding programma van twee tot vier weken incl. persoonlijke buddy

 • Veel tijd en aandacht voor samen leren en beter worden met collega’s

 • Maatwerk ontwikkeltraject voor jou, met persoonlijke opleiding en coaching

 • Mogelijkheid om binnen drie jaar intern door te groeien

 • Veel vrijheid om je werk zelf in te vullen (werken waar, wanneer en hoe je wilt)

 • Macbook Pro, telefoon met unlimited data, Noise cancelling headphones … alles wat je nodig hebt om je werk te kunnen doen

 • We betalen mee aan je pensioen

 • Mogelijkheid om een auto van de zaak te rijden (of vergoeding vervoer)

 • Jaarlijkse vergoeding tussen de € 40k en € 55k, afhankelijk van je niveau


...nog even afgezien van een moddervet team van > 25 (vooral) jonge, bevlogen marketeers. Die heel vaak toffe dingen doen, zoals vrijmibo’s, feestjes of weekendjes weg (dit jaar gaan we bijv. met z’n allen naar Valencia).

 

Denk je dat dit iets voor jou zou kunnen zijn? Vind het uit door het beantwoorden van 10 korte vragen. Je krijgt van ons direct een score.

Doe de match test

Duur: slechts 3 minuten


Over Bambuu:

 • Wij organiseren Strategie, Regie en Actie! voor Nederlandse groeibedrijven

 • Bambuu groeit zelf ook als kool, afgelopen jaren met > 30% per jaar

 • Al jaren op rij goed voor FD Gazellen en topnoteringen in de Emerce 100

 • Ruim 25 bevlogen professionals, in hecht team waar bijna nooit iemand vertrekt

 • Volle bak doorgroeimogelijkheden en -ondersteuning voor talenten in het teamSoort klanten:

 • Alle denkbare soorten bedrijven, B2B, B2C, e-commerce

 • Gemiddelde omzet tussen € 3 mio en € 15 mio, groei gem. > 20% per jaar

 • Ambitieuze bedrijven, maar niet groot genoeg om marketing zelf goed te kunnen regelen

 • Wij doen in de basis zaken met (leuke) directies en managementteams

 • Opdrachtgevers blijven lang aan: het verloop is laag en onze reviews hoog :-)

  
@ Recruiters en andere werving-en-selectie-achtige-bedrijven: Acquisitie op basis van deze vacature is zonde van onze en vooral ook jullie tijd :-)
And this job is only vacant for native Dutch speakers.


Doe de match test

Duur: slechts 3 minuten

Tijd voor actie!

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een eerste kennismaking in te plannen.  

of