Overslaan naar content

(Online) Marketeer (32-40 uur)

Op locatie
 • Purmerend, Noord-Holland, Nederland

Functieomschrijving

First things first. Bij deze baan horen drie zekerheden:
 

 • Concrete afspraken over jouw next steps, maatwerk ontwikkelingspad

 • Ruimte voor (en hulp bij) eigen projecten of onderneming naast je day job

 • Meest loyale team medewerkers & portefeuille klanten van Nederland

Intro

Heb je het gevoel dat je carrière stilstaat, dat er geen ruimte is voor jouw creatieve ideeën, of voel je de behoefte om voor uitdagende opdrachtgevers te werken? Bij Bambuu begrijpen we deze frustraties en bieden we een podium waar jouw talenten echt tot hun recht komen.

Je werkt samen met toonaangevende bedrijven en bent de drijvende kracht achter innovatieve marketingcampagnes. Bij Bambuu kun je groeien, creëren en echt impact maken. Ben je klaar om je carrière een boost te geven?


Wat ga je als marketeer doen?


Als Online Marketeer bij Bambuu ben je verantwoordelijk voor de uitrol van marketingbeleid voor een divers portfolio van 8 tot 10 groeibedrijven zoals Joinuz, ITQ, BARTS, NGage en Microstad. Elk bedrijf brengt zijn eigen unieke uitdagingen; de ene keer werk je mee aan de fusie van bedrijven tot een nieuw merk, de andere keer zet je strakke social ads op voor een top e-commerce speler, of je rolt een nieuwe demand generation strategie uit of pakt het laatste assortiment AI-tools.

Deze uitdagingen pakken we gestructureerd aan met ons Marketing Strategie Canvas, ons eigen strategische raamwerk ontwikkeld in samenwerking met MT’s van groeibedrijven. Uiteraard ben jij daarbij betrokken.

In deze dynamische functie werk je nauw samen met onze Business Marketing Consultant en heb je regelmatig contact met marketeers of marketingmanagers van klanten. Elke drie maanden brengen we iedereen samen voor een strategische kwartaalmeeting waar we vooruitkijken en de groeiplannen voor het volgende kwartaal uitzetten. We noemen dit de Bambuu Beat.

Naast vaste opdrachtgevers, werk je ook in één van de drie teams aan interessante losse projecten. Dit proberen we zoveel mogelijk aan te laten sluiten op jouw ontwikkelpad.


Leren en doorontwikkelen


Op de winkel passen? Dat is niet van toepassing. Bij Bambuu zijn of ontwikkelen marketeers zich tot T-shaped Seniors, die na twee tot drie jaar echt overal impact kunnen maken (ja, nog meer recruiters in je mailbox). Gelukkig blijft 90% van al onze mensen meer dan drie jaar aan boord. Een loyaal team en dat komt niet alleen doordat we een heel tof bedrijf hebben neergezet.*


Je doet het niet alleen. In jouw team van collega's is er altijd een aanvoerder die je wegwijs maakt als je ergens in vastloopt of niet uitkomt. Een buddy. Ook is er een innovatie-afdeling die ervoor zorgt dat jij als marketeer met state of the art-tools werkt en met een uitgekiende werkwijze zodat je de juiste gereedschap aan tools in je 'kist' hebt.


Groei, groei, groei

Er is een leercultuur binnen het bedrijf. En dus volle bak persoonlijke groei. Als jij die ambitie hebt, kun je altijd binnen drie jaar een next step maken binnen Bambuu. Dat kan zitten in de hoek van Business Marketing Consultant, waarbij je namens Bambuu aansluit bij MT’s van groeibedrijven. Om vandaar uit met Bambuu marketeers het marketingbeleid te regelen. Dat kan ook zitten in doorgroeien naar kanaalspecialist binnen ons bedrijf; denk aan de chef Marketing Automation bijvoorbeeld. Maar ook een next step als leidinggevende kan in de lijn liggen. Voor jouw next step tuigen we samen een concreet ontwikkelingstraject op. We gaan in ieder geval flink tijd en energie in jou investeren.

Heb jij nu al een eigen webshop of ander initiatief én vind je het belangrijk om dit bij te houden? Ondernemerschap juichen wij graag toe. Sterker nog, je krijgt van ons ruimte, hulp en coaching om ook je eigen initiatief succesvol op te schalen.

Heb jij nu al een eigen webshop of ander initiatief én vind je het belangrijk om dit bij te houden? Ondernemerschap juichen wij graag toe. Sterker nog, je krijgt van ons ruimte, hulp en coaching om ook je eigen initiatief succesvol op te schalen.

Vereisten

Of beter gezegd; de skills die wij vragen:

Deze job is niet voor iedereen weggelegd. Om te beginnen zoeken we ervaren marketeers, met (flinke) kennis van digital. En dan bedoelen we niet alleen ‘weten wat je ermee kan’... Daarnaast beheers je de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift uitstekend.

Content, social, CRO, content, leadgeneratie, e-mailmarketing, automation, analytics; voor jou zit er geen Italiaans bij. Uiteraard geen probleem als je één of twee van deze onderdelen nog niet 100% nailt.

Qua persoonlijkheid sta je bekend als iemand die je echt om een boodschap kan sturen. Ervaring bij een bureau is niet essentieel, maar wel een pré.
  

* Heel tof bedrijf?

Oh ja, hadden we al gezegd dat Bambuu een heel tof bedrijf is en dat we veel te bieden hebben? Denk aan:

 • Voor jou een persoonlijk ontwikkel plan op maat, al voordat je je eerste werkdag hebt gehad

 • Warm bad: uitgebreid onboarding programma van twee tot vier weken incl. persoonlijke buddy

 • Veel tijd en aandacht voor samen leren en beter worden met collega’s. Denk aan iedere kwartaal Freaky Friday’s (kennissessie’s), de mogelijkheid om de tofste events bij te wonen (GA) en advies van een job coach.

 • Mogelijkheid om binnen drie jaar intern door te groeien

 • De ruimte om je creativiteit volledig te benutten. Zie het als een leeg canvas waar jij van begin tot eind de creatieve leiding hebt, van het initiële concept tot de uiteindelijke tekst.

 • Veel vrijheid om je werk zelf in te vullen (werken waar, wanneer en hoe je wilt).

 • Macbook Pro, telefoon met unlimited data, Noise cancelling headphones … alles wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen

 • We betalen mee aan je pensioen

 • Maandelijks salaris tussen de €3.000 en €5.000, afhankelijk van ervaring, voor kandidaten op minimaal medior niveau

 • ..nog even afgezien van een geweldig team van meer dan 30 jonge, enthousiaste collega's (met een gemiddelde leeftijd van 31 jaar); we zetten ons in voor een familievriendelijke omgeving met een mooie balans tussen werk en privé. En last but not least; we ondernemen vaak leuke activiteiten, zoals vrijdagmiddagborrels, feestjes, en teamweekenden. Dit jaar is zelfs een reis naar Mallorca gepland. 

Denk je dat dit iets voor jou zou kunnen zijn? Vind het uit door het beantwoorden van 10 korte vragen. Je krijgt van ons direct een score.

Doe de match test
Duur: 3 minuten


Over Bambuu:

 • Wij organiseren Strategie, Regie en Actie! voor Nederlandse groeibedrijven

 • Bambuu groeit zelf ook als kool, afgelopen jaren met > 30% per jaar

 • Al jaren op rij goed voor FD Gazellen en topnoteringen in de Emerce 100

 • Ruim 30 bevlogen professionals, in hecht team waar bijna nooit iemand vertrekt

 • Volle bak doorgroeimogelijkheden en -ondersteuning voor talenten in het team

Soort klanten:

 • Alle denkbare soorten bedrijven, B2B, B2C, e-commerce

 • Gemiddelde omzet tussen € 3 mio en € 15 mio, groei gem. > 20% per jaar

 • Ambitieuze bedrijven, maar niet groot genoeg om marketing zelf goed te kunnen regelen

 • Wij doen in de basis zaken met (leuke) directies en managementteams

 • Opdrachtgevers blijven lang aan: het verloop is laag en onze reviews hoog :-)


Tijd voor actie!

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een eerste kennismaking in te plannen. Wil je eerst meer weten over Bambuu, jouw toekomstige collega's en/of je toekomstige werkplek? Kijk dan eens op onze website.


@ Recruiters en andere werving-en-selectie-achtige-bedrijven: Acquisitie op basis van deze vacature is zonde van onze en vooral ook jullie tijd :-)
And this job is only available for people who speak Dutch fluently.

of